Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

ADEZZ.

Adezz is producent van kwalitatieve plantenbakken, vuurschalen, buitenhaarden, vuurzuilen en zoveel meer… De designers bij Adezz werken graag met verschillende materialen zoals polyester, Cortenstaal, hardhout, aluminium en polymeerbeton. Ze streven continu naar topkwaliteit tegen een scherpe prijs. Als u voor Adezz kiest dan gaat u voor een merk dat altijd op de hoogte blijft van de nieuwste trends en ontwikkelingen op de markt. Hun nieuwste modellen zijn daar het beste bewijs van. Plantenbakken op maat en in extreem grote afmetingen kunnen snel vervaardigd worden op bestelling. Uiteraard in de kwaliteit die u van Adezz gewoon bent. In kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen.
  Filteren