Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

ATELIER VIERKANT.

In dit Belgische atelier maakt men imposante vierkante of ronde terras- of tuinpotten uit klei. Deze unieke creaties zijn geïnspireerd op traditionele vormen, maar uitgepuurd tot eigentijdse en tijdloze sculpturen die tegelijk blikvangers zijn en toch op een ongedwongen manier versmelten met de omgeving waarvan ze deel uitmaken. Om die harmonie te accentueren bestaat het kleurenpalet uit natuurlijke kleuren zoals zwart, taupe-grijs, wit/beige en oranjerood. Vakmanschap en eigentijds weldoordacht design worden gebundeld in schitterende, stoere maar sobere sculpturen die uw interieur, zowel binnen als buiten, een heel apart en persoonlijk karakter geven.