Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

BAHCO.

Het Zweedse merk Bahco ontwerpt snoeigereedschap voor de meest veeleisende gebruiker en staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit en ergonomisch design. Bahco heeft in de loop der jaren een uiterst betrouwbare reputatie opgebouwd en hun gamma snoeigereedschap wordt geroemd om zijn efficiëntie, gebruiksgemak, hoogwaardige kwaliteit en het innovatieve design. Met deze snoeischaren met vast of wendbaar handvat snoeit u uiterst precies en werkt u als het moet de hele dag lang. De speciale bekleding van de vederlichte takken- en haagscharen garandeert bovendien een lange levensduur. Met Bahco haalt u snoeigereedschap in huis waar u jarenlang (werk)plezier van heeft.