Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

Baobab Max 16 Babou

Baobab Max 16 Babou

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 135,00
De Babou kaars van de Mikea Limited Edition collectie zit verwerkt in een glazen vaas bekleed met geweven natuurlijke raffia en kleurrijke pom poms. Met zijn geur van Ylang Ylang gecombineerd met een vleugje zoutbloem en orchidee neemt hij je mee naar de meest fantastische stranden. Het geschatte aantal branduren: 150uur
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 135,00
Beschrijving

Details

Babou, geschreven als 'Baboho' in het Malagasy, is een ode aan de wortel die het Mikea volk hielp te overleven in het droge woud dankzij zijn capaciteit om grote hoeveelheden water en suiker op te slaan. De Stam houd zijn locatie geheim. Het meerkleurig motief van een boom is een viering van het leven, van vreugde en van het ongelofelijke meesterschap van kleur. Versiert met de zijn kleurrijke pom poms, neemt de Babou kaars van de Mikea Limited Edition collectie je mee naar de decadentie van een zomerse dag op het strand.
Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk Baobab
Collecties Limited Edition
Kleur Multi color
Branduren 150 uur
Parfums Babou
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit