Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

Baobab Max 16 Nosy Iranja

Baobab Max 16 Nosy Iranja

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 82,00
Deze kaars heeft de zilte en organische geur van golven die toekomen op het strand, ze ruikt naar de zee en vijgebladeren, heeft een diep blauwe kleur en is verwerkt in een 16cm hoge glazen vaas. Het geschatte aantal branduren: 150 uur
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 82,00
Beschrijving

Details

Het eiland Nosy Iranja ligt voor de kust van Nosy Be in de Indische oceaan. Het eiland bestaat uit 2 kleinere eilanden gekoppeld door een zandbank die enkel te zien is bij laagtij. Nosy Iranja is omgeven door een oceaan van verschillende en intense tinten blauw. De Nosy Iranja kaars heeft een diep blauwe kleur en geeft de zilte en organische geur van golven die toekomen op het strand vrij.
Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk Baobab
Collecties All Seasons
Kleur Groen
Branduren 150 uur
Parfums Nosy Iranja
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit