Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Weber

Weber is hét barbecue merk bij uitstek. De referentie op de markt als het om kwaliteitsbarbecues gaat.

Ontdek ons aanbod

Ofyr

Ofyr is een functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken met schoonheid, warmte, eten en vriendschap.

Ontdek ons aanbod

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren. Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

OFYR - OUTDOOR COOKING

Ofyr onderscheidt zich in eenvoud, design en multifunctionaliteit. De ofyr vuurschaal –of ofyr barbecue in de volksmond - zorgt met zijn atypische vorm voor een nieuwe dimensie van barbecueën en heeft zich met zijn’Kamado table’ intussen ontpopt tot een geheel outdoor concept. Door zijn sociaal verbindende en kwalitatieve eigenschappen is Ofyr in een mum van tijd helemaal omarmd door koks in de wereld van Outdoor Cooking. In het steeds vernieuwende ‘Ofyr kookboek’ leer je werken met diverse ingrediënten. Jouw nieuwe Ofyr-belevenis start echter al in onze showroom waar onze experten je inleiden met tips & tricks naar jouw nieuwe outdoor cooking avontuur. Ontdek hier de ofyr classic, ofyr island en veel meer of kom langs in onze showroom voor extra advies op maat.

Foto-tabel Lijst

94 artikel(en)

  Filteren
µµ µ