Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

Big Green Egg ConvEGGtor XLarge

Big Green Egg ConvEGGtor XLarge

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 188,64
ConvEGGtor of Plate Setter voor Big Green Egg XLarge.
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 188,64
Omschrijving

Details

De keramische convEGGtor (Plate Setter) XLarge is een warmteschild dat er voor zorgt dat het voedsel niet in direct contact komt met de warmtebron. Doordat de warmte indirect is, wordt het effect van een oven gecreëerd. Dit is een ideale bereidingsmethode voor all 'oven'-gerechten, het garen van delicate ingrediënten, garen op lage temperatuur en bij gebruik van de 'Cast Iron Dutch Oven'.

De convEGGtor is eventueel te combineren met de Flat Baking Stone waarop u het lekkerste brood en pizza's met een authentieke krokante bodem bakt.

Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk Big Green Egg
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit