Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

BIRCHMEIER.

Birchmeier is een Zwitserse producent van hoogwaardige sproeiapparatuur met een uitgebreid gamma producten specifiek bedoeld voor uw planten en uw tuin. Er zijn handmodellen met regelbaar mondstuk in plastiek of messing en ergonomisch handvat, modellen met ingebouwde trechtervulling, ingebouwde filter of voor bepaalde planten zoals klimrozen kiest u best voor een telescopische lans. Sommige sproeiapparaten zijn uitgerust met schouder- en rugbevestiging. U heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, vanaf 0,5 liter tot apparaten die 10, 15 of 20 l kunnen bevatten. Naargelang de omstandigheden en de frequentie waarmee u het apparaat gebruikt, bepaalt u welke zuigerdruk u nodig heeft.