Nu Kerstmis dichterbij komt, hebben we het allemaal graag gezellig binnen. Is het dit jaar uw beurt om de familie te ontvangen op Kerstavond? Dan hebt u ongetwijfeld graag een antwoord op de volgende vraag. Hoe creëer je extra warmte en sfeer in uw woonkamer zonder drastische veranderingen uit te voeren? Met enkele belangrijke tips kan u uw woonruimte omvormen tot een warme en gezellige plaats om ‘s avonds te vertoeven met de hele familie.

 

Light it up

Hetgeen absoluut niet mag ontbreken zijn lichtjes. Vooral kaarsen spelen hier een belangrijke rol. Ze zorgen voor een gezellig dimlicht met een antiek karakter in een huiselijke en intieme sfeer. Kerstverlichting is hier helemaal niet weg te denken. Belangrijk: kies voor ledverlichting, dat verbruikt ruwweg zeven keer minder stroom dan een gloeilamp. Combineer deze sfeerelementen met een stijlvolle geurkaars om meteen gezelligheid, design en een lekkere geurtoets binnenshuis te krijgen.

Extra volumestof

Wie aan gezelligheid denkt, denkt aan warmte. De geschikte combinatie van plaids, kussens en andere warme sfeerelementen zijn vrijwel onmisbaar in uw woonkamer. Denk aan een leuke tapijt of een drietal extra kussentjes in de zetel. Zij bieden meer volume en comfort. Verder zijn poefs ook huiselijke sfeerobjecten die u kunt overwegen. Kortom: laat uw creativiteit de vrije loop met warme stofjes en maak er een super gezellige winteravond van.

Accessoires in stijl

Tenslotte zijn leuke accessoires of huiselijke elementen de kers op de taart als het gaat over gezelligheid. Kies voor enkele decoratieve elementen om extra glans te geven aan uw interieur op basis van uw stijl. Laat om te beginnen niet alles kasten toe, maar durf te tonen waar u in bent geïnteresseerd. Houdt u van muziek? Een openstaande platenkast zal ongetwijfeld meer karakter geven aan uw interieur. Ga verder op zoek naar bijvoorbeeld leuke wanddecoratie om dat kale gevoel tegen te gaan en verbaas je familie met origineel service en dichtbezette tafelaankleding.

Aan iedereen een fantastisch eindejaar gewenst!

Op zoek naar inspiratie? Neem een kijkje op onze website: www.vanhie.be of vraag gerust om advies in onze showroom in Meise.

Terug naar overzicht