Ze zijn een relatief jonge verschijning, maar de minipools hebben zich de laatste jaren flink in de markt genesteld. De kleine zwembadjes bieden een alternatief voor de kleinere tuin en combineren elementen van een jacuzzi en een klassiek zwembad. Niettemin is het voornamelijk het elegante design dat mensen overtuigt. Ontdek hieronder de voornaamste voordelen van een minipool en laat u leiden door zijn charmes.

 

De voornaamste troef van deze kleine zwembadjes is de mogelijkheid om geweldige zwembadlandschappen te creëren op slechts enkele vierkante meters zonder grote inspanning. Het ruimte- en designwonder is geen whirlpool of zwembad en combineert toch de beste functies van beide. Ze hebben zelfs in de kleinste tuinen ruimte en zijn eenvoudig te installeren.

De toepassingen voor de aankoop van een minipool zijn divers. Gebruik het als AquaLounge voor onderdompeling, drijven en ontspanning of als architectonisch element dat de uitstraling van ondiep water in tuinen brengt. Als u kinderen heeft kan hij ook dienen als waterspeeltuin voor kinderen - het heeft diverse toepassingen. Het feit dat ze zo weinig plaats innemen, maakt hen perfect voor volkstuinen, terrassen en zelfs dakterrassen. Of het nu gaat om ontspanning, na het sporten of als buitenbubbelbad - minibaden bieden een breed scala aan toepassingen, in elke tuin.

Verder is de uitgebreide technologie waarmee de minipools zijn uitgerust zeer opmerkelijk. De minipools zijn compact en hebben veel voorgeïnstalleerde technische voorzieningen. Met een warmtepomp kan het zwembad tot 28 graden worden verwarmd, een mozaïeksteenoppervlak maakt zelfs in de winter een verwarming tot 38 graden mogelijk. Massagestralen die anders alleen in whirlpools worden geïnstalleerd, zorgen ook voor een zachte ontspanning.

Ontdek alle voordelen van de minipool op onze website: https://www.vanhie.be/wellness/minipools

Terug naar overzicht