Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

BROMIC HEATING.

Niet zonder trots kunnen we u een nieuw merk van terrasverwarmers voorstellen. Bromic Heating. Dit Amerikaanse merk is een jonge dochteronderneming van Bromic Group die op korte termijn de wereld veroverde met uitzonderlijke kwaliteitsproducten. Deze terrasverwarmers - op gas of op elektriciteit -combineren mooi design, slimme technologie, gebruiksvriendelijkheid en een uitzonderlijk rendement. Wilt u ook de ultieme efficiëntie en toprendement van deze terrasverwarmers ervaren? Kies dan zonder twijfel voor Bromic Heating. Ze leveren 3 maal meer warmterendement dan eender welk merk op de markt. Geen wonder dat Bromic Heating het lievelingsmerk is van architecten wereldwijd.
  Filteren