Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

BURDA.

Zin om veel langer op uw terras te genieten? Nooit meer een gezellige avond buiten onderbreken omdat het te fris wordt? Kies dan voor de infraroodverwarmers van Burda. Qua prijs/kwaliteit zijn ze niet te evenaren. Met één druk op de knop zorgt u voor heerlijke stralingswarmte. En blijf vooral zitten waar u zit. Want omdat de warmtestralers van Burda zeer compact zijn, kunnen ze makkelijk verplaatst worden. Bovendien zijn Burda infraroodverwarmers erg energiezuinig. Ze produceren enkel hoogfrequente warmtegolven die zorgen voor een doelgerichte efficiënte warmte daar waar het nodig is.