Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

LUXUEUZE GLAMPING ERVARING

Het wordt een speciale Valentijn dit jaar. Terwijl er anders veel mensen gezellig iets gaan eten of een uitstapje plannen, zijn we momenteel wat beperkter in onze mogelijkheden. Dat willen we bij Vanhie echter niet zo laten. Daarom geven wij een luxueuze glamping ervaring weg bij jou thuis! Koop van vrijdag 29 januari tot en met zaterdag 13 februari een geschenk voor jouw geliefde, online of in onze showroom te Meise, en maak kans op een Tabloo Margot overnachting, aangevuld met leuke Vanhie sfeermakers. Een give-away t.w.v. meer dan €1000!

Glamping

Hoe maak je kans?

Showroom
In onze winkel te Meise zorgt elk geschenk dat je koopt voor een kans om deze give-away te winnen. Enkel geschenken uit de ‘tuinonderhoud’ categorie vallen hierbuiten.

Online
Koop van vrijdag 29 januari tot en met zaterdag 13 februari een artikel uit onze categorieën 'decoratie- en sfeer' of 'koken & tafelen' en je maakt automatisch kans op deze give-away.

De winnaar wordt bekend gemaakt op zondag 14 februari via sociale media en wordt persoonlijk gecontacteerd om deze luxueuze tuinbeleving in te plannen op een mooi moment later dit jaar.

 
Cadeau-inspiratie voor haar ›
 
 
Cadeau-inspiratie voor hem ›
 
 

Wat kan je precies winnen?

  • Een luxueuze glamping ervaring in een romantische tent, sfeervol aangekleed door Tabloo Margot & Vanhie. Beddengoed inclusief!
  • Lichtslinger om het buiten extra gezellig te maken.
  • Geen zorgen om het opzetten en afbreken van de tent. Daar zorgen wij voor.
  • Heerlijk avondmaal voor 2 personen.
  • Een fles champagne.
  • Picknickmand met ontbijt voor 2 personen.
showroom

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Maak een afspraak