Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

INSPIRATIEWEEKEND

23 & 24 oktober 2021

14u-18u

Een sfeervol belevingsevent met

  • Outdoor cooking demo’s met proevertjes
  • Kaarsen gieten met Mon Dada
  • Opening van onze inspirationele Wellness corner
  • Voorstelling van onze nieuwe najaarsdecoraties, incl. mooie kerstobjecten & sfeermakers
  • Vanhie Studio styliste aan het werk (totaalprojecten)
  • Champagnebar van Laurent Perrier

én extra voordelen

  • Dubbele decokaart korting (2 stempels i.p.v. 1)
  • Koopt u een outdoor cooking of wellness toestel, dan krijgt u 10% van de aankoopwaarde terug in accessoires.

U geniet bovendien van een glas champagne én een sfeervolle attentie tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Waar & wanneer

Vanhie, Vilvoordsesteenweg 182, 1860 Meise
zaterdag & zondag - 23 & 24 oktober 2021 - 14u-18u

Najaarsdecoratie

Najaarsdecoratie

Dit jaar leggen we de accenten net iets anders dan voorheen. Geen kerstbomen en kerstballen dit jaar, maar wel prachtige design kerstobjecten en sfeermakers zoals de mooiste collecties van Mon dada, Serax, Baobab, The Visitor,… Deze worden aangevuld met enkele nieuwe collecties waaronder het prachtige badlinnen van Missoni, sfeervolle kerstverlichting van onder andere Sompex en gezellige plates van Menza. Kortom, een ruim assortiment decoratie- en sfeerartikelen om ook dit najaar van uw huis een gezellige thuis te maken.

Wellness

Wellness corner

Onze sauna’s en jacuzzi’s krijgen een nieuwe bestemming. Wij verwelkomen u vanaf heden graag in onze wereld van Wellness. Onze outdoor wellness corner geeft u een mooi beeld van hoe dit er bij u thuis kan uitzien en welk gevoel u zal ervaren. Met jacuzzi’s van Hotspring, compacte zwembaden van CSide Pools, sauna’ van Leisure Craft,… wordt relaxen in uw eigen outdoor omgeving de normaalste zaak van de wereld. Voor de indoor wellness producten kan u nog steeds binnen, in onze showroom, terecht. Daar staan onder meer de infraroodcabines van Health Mate met hun therapeutische werking. Just relax!

Kaarsen

Kaarsen gieten met Mon Dada

Paulien, de enthousiaste oprichtster van het meest booming kaarsen merk van dit moment, Mon Dada, komt langs. Ze laat jullie ontdekken hoe het proces van kaarsen maken in zijn werk gaat, en dat op een 100% natuurlijke manier. Daarom stelt ze voor één dag haar atelier bij Vanhie op.

Outdoor cooking demo’s

Outdoor cooking demo’s

Ook de BBQ Brothers zijn er weer bij. Zij zullen ons verwennen met kookdemo’s op verschillende toestellen uit ons uitgebreide gamma aan outdoor cooking toestellen. Healty cooking op de Forge Adour plancha, buitengewone smaakervaringen op de Big Green Egg, Pizza’s en zo veel meer in de Alfa houtoven en ook roken op de Smokefire van Weber komt aan bod. Komen proeven is de boodschap!

Vanhie Studio

Vanhie Studio

Heeft u hulp nodig om van uw tuin een sfeervolle buitenomgeving te maken? Of plant u volgend voorjaar een complete make-over van uw tuin of terras, maar vindt u het lastig om tot een samenhangend geheel te komen? Dan is Vanhie Studio de perfecte partner voor u!

Met Vanhie Studio creëert u een buitengewone ervaring bij u thuis. Luxueus en klassevol genieten in een harmonieuze omgeving zodat u het hele jaar door optimaal kan genieten van uw tuin of terras. Lieselotte, onze styliste, laat je tijdens ons inspiratieweekend zien hoe zij haar ideeën vorm geeft.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom
µµ µ