Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

NIEUWE MERKEN

Ontdek de unieke collecties van onze nieuwe decomerken. Het Italiaanse Locherber weet u met zijn Zuiderse geuren ongetwijfeld mee te nemen naar het romantische Venetië. Dekocandle staat garant voor tijdloze decoratieve hoogstandjes terwijl u met het Belgische Bazar Bizar richting de dansende eilanden van Indonesië trekt. Voor pure klasse en elegantie kan u terecht bij The Luxuriate. Bij deze kaarsen kiest u zelf welke geur bij welk omhulsel past. De producten van Nicolas Vahe hebben een hoogwaardige filosofie en creëren ingrediënten die nergens anders te vinden zijn.

 

Bazar Bizar

Bazar Bizar nodigt u uit voor een verre reis naar de dansende eilanden, oude tradities en hemelse stranden van Indonesië. Het Belgische interieurmerk dat is voortgekomen uit een levenslange passie voor reizen, creëert zeer originele designstukken gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals waterhyacint, rotan en bamboe. De uitgebreide collectie omvat geweven tapijten, lampen, kussens, keramiek, stoelen en vele andere interieur- en mode-items in zachte kleuren zoals beige, bruin, wit en ook zwart.

Ontdek ons aanbod  


Nicolas Vahé

Bij Nicolas Vahé vinden we dat het elke dag gemakkelijk moet zijn om goed, smaakvol en gezond voedsel te eten. We hebben een ruime keuze aan heerlijke producten ontwikkeld op basis van een sterke filosofie en een voorkeur voor voedsel en hoogwaardige grondstoffen. Nicolas Vahé maakt er een erezaak van om producten van uitstekende grondstoffen te maken.

Ontdek ons aanbod  


Dekocandle

Met hun sfeervolle en tijdloze decoratie is Dekocandle een gevestigde waarde in uw interieur. Elk seizoen brengen ze verbluffend glaswerk met karakter op de markt. Als u houdt van een tijdloos design met een intieme toets bent u bij Dekocandle aan het juiste adres.

Ontdek ons aanbod  


The luxuriate

Gebouwd volgens de principes van fijn vakmanschap, poëtische visie en duurzame innovatieve ontwerpen, creëert The Luxuriate unieke luxe geparfumeerde kaarsen. Ze proberen weelde te combineren met minimalistische verfijning en producten te maken die de onverwachte en unieke facetten van natuursteen omarmen.

Ontdek ons aanbod  


Locherber

Met behulp van unieke Italiaanse ambachtelijke technieken werden de beste glasmakers in Venetië in dienst gesteld om de glazen vaten, die in de collectie worden gebruikt, te ontwerpen en te vervaardigen. De makers van het merk bezochten alle uithoeken van de wereld om de beste natuurlijke geuren ter wereld te vinden, en met de geschiedenis van Italiaanse parfum is het geen verrassing dat dit een voltreffer is. Van de pittige Habana Tobacco-geurcollectie tot de gewaagde Baltische Amber, bedwelmende Azad Kashmere en nog veel meer.

Ontdek ons aanbod
showroom

Bezoek onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs. U bent altijd welkom. Wilt u liever een persoonlijke afspraak? Bel of mail dan even...
ons gespecialiseerd team staat altijd voor u klaar met advies en goede raad.

Meer over onze showroom