Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

Chilewich Placemat Mosaic Blue 36x48cm

Chilewich Placemat Mosaic Blue 36x48cm

Beschikbaarheid:  Leveringstermijn op aanvraag

€ 19,95
Ontdek de innovatieve placemats van Chilewich, gemaakt uit het originele vinyl textiel. Ze zijn verkrijgbaar in een ruim gamma van kleuren, vlechtingen en vormen. Deze placemats verheffen uw interieur en uw tafel naar een heel ander level en maken het gezellig tafelen een nog uniekere ervaring.
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 19,95
Beschrijving

Details

De Ontwerpstudio, Het kantoor en de showroom van Sandy Chilewich zijn sinds 1996 gevestigd in New York. Al vanaf 1977 combineert Sandy haar interesse in vezels met kleur en experimenteert ze daarmee. Het uiteindelijke resultaat is een zeer innovatief product: 'Textiel' van vinyl, met een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Met haar baanbrekend werk heeft Sandy Chilewich diverse awards gewonnen. Alle Chilewich producten worden in Amerika gemaakt en wereldwijd verkocht. Door het toepassen van geweven vinyl vezels, het zogenaamde Plynyl, blinken de producten van Chilewich uit  door duurzaamheid en stijl. Van Chilewich worden onder andere placemats in vele weefpatronen en kleurnuances geleverd. In tal van goede restaurants zijn de placemats al als fraaie tafelaankleding in gebruik en ook voor uw gedekte tafel zijn de chilewich placemats een aanwinst.

Enkele interessante weetjes:

  • Toepassing van geweven Vinyl vezels: Plynyl
  • Extreme duurzaamheid
  • Verkleuren niet
  • Zeer makkelijk schoon te houden
  • Reinigen met een vochtige doek of in een sopje
  • Droog wrijven met een doek  
Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk Chilewich
Collecties Mosaic
Kleur Blauw
Vorm Rechthoekig
Afmetingen 36x48cm
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit