Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

HotSpring Citra bright (0,5l)

HotSpring Citra bright (0,5l)

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 19,50
Beschermt en doet glanzen
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 19,50
Beschrijving

Details

Citra Bright (voordien Fast Gloss) doet uw bad glanzen en beschermt het tegen agressieve zonnestralen, chemicaliën en hoge temperaturen. Dit uitstekend reinigingsmiddel bevat reactieve siliconen in plaats van was. Bovendien zorgt het voor een waterdichte laag op het spaoppervlak en beschermt zo de kuip tegen chemicaliën.

 

Te gebruiken vooraleer u de spa vult. Citra Bright op een zuivere droge badwand aanbrengen. Ongeveer een half uur laten drogen. Daarna met een droge doek in cirkelvormige bewegingen opwrijven. Let erop dat het product volledig van de kuip verwijderd wordt.

Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk HotSpring
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit