Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

HOTSPRING FREEFLOW

Freeflow is een producent van spa’s uit de Verenigde Staten. Ze ontwerpen zeer betaalbare spa’s door een gesofisticeerd automatisch productieproces waarbij de spa’s al draaiende worden gegoten met polyethyleen-hars. De kuip wordt hierbij in één geheel gefabriceerd waardoor de kuip zeer stevig en duurzaam wordt. Maar dat is niet alles, door dit productieproces wordt de materiaal- en arbeidskost sterk beperkt waardoor de Freeflow spa’s zeer betaalbaar zijn. En goedkoper dan de traditionele spa’s in acryl.

Nog een voordeel? Freeflow-spa’s zijn heel wat lichter dan andere merken. Waardoor u ze makkelijk kan verplaatsen. Verhuist u? Of bent u de tuin aan het opknappen? Geen probleem. De lichtgewicht spa’s van Freeflow kan u zo verplaatsen. Maar dat niet alleen, u kan ze ook meenemen. Waar u ook naartoe gaat. Elke Freeflow spa is volledig met schuimisolatie afgewerkt zodat het rendement van uw spa altijd optimaal blijft. Wat resulteert in een uiterst lage maandelijkse gebruikskost. De Freeflow spa’s zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de ‘California Energy Commission’ ook wel ‘CEC’ genoemd.

Modellen: Mini, Cascina, Tristar, Azure, Aptos, Monterey en Excursion
Kleuren: Sand, Taupe en Wengé

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom