Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

HOTSPRING FREEFLOW

Freeflow is een producent van spa’s uit de Verenigde Staten. Ze ontwerpen zeer betaalbare spa’s door een gesofisticeerd automatisch productieproces waarbij de spa’s al draaiende worden gegoten met polyethyleen-hars. De kuip wordt hierbij in één geheel gefabriceerd waardoor de kuip zeer stevig en duurzaam wordt. Maar dat is niet alles, door dit productieproces wordt de materiaal- en arbeidskost sterk beperkt waardoor de Freeflow spa’s zeer betaalbaar zijn. En goedkoper dan de traditionele spa’s in acryl.

Nog een voordeel? Freeflow-spa’s zijn heel wat lichter dan andere merken. Waardoor u ze makkelijk kan verplaatsen. Verhuist u? Of bent u de tuin aan het opknappen? Geen probleem. De lichtgewicht spa’s van Freeflow kan u zo verplaatsen. Maar dat niet alleen, u kan ze ook meenemen. Waar u ook naartoe gaat. Elke Freeflow spa is volledig met schuimisolatie afgewerkt zodat het rendement van uw spa altijd optimaal blijft. Wat resulteert in een uiterst lage maandelijkse gebruikskost. De Freeflow spa’s zijn gecertificeerd volgens de richtlijnen die zijn opgesteld door de ‘California Energy Commission’ ook wel ‘CEC’ genoemd.

Modellen: Mini, Cascina, Tristar, Azure, Aptos, Monterey en Excursion
Kleuren: Sand, Taupe en Wengé
showroom

Bezoek onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs. U bent altijd welkom. Wilt u liever een persoonlijke afspraak? Bel of mail dan even...
ons gespecialiseerd team staat altijd voor u klaar met advies en goede raad.

Meer over onze showroom