Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

HOTSPRING HIGHLIFE

U wil maar één ding: zich goed voelen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met een spa uit de Highlife-collectie van Hot Spring in uw tuin, bent u toch al aardig op weg. Laat u in het warme water glijden en laat het zachte parelen uw huid strelen. Uw lichaam reageert instant: uw bloed gaat sneller stromen, uw bloedcirculatie verbetert en door de gewichtloosheid in het water vermindert de druk op uw gewrichten waardoor stress van u afglijdt. U ervaart een instant wellness effect: u voelt zich goed, ontspannen en, vooral mentaal én fysiek beter.

Modellen: Grandee, Envoy, Vanguard, Aria, Sovereign, Triumph, Prodigy en Jetsetter
Kuip kleuren: Alpine White, Ice Grey, Platinum, Tuscan Sun, Crème en Desert
Omkasting kleuren: Monterey Grey, Teak en Mocha

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom