Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

HOTSPRING HIGHLIFE NXT

Omdat het belangrijkste en het leukste zich in een spa afspeelt, hechtten producenten tot nu toe altijd veel belang aan de binnenkant van de spa. Maar daar komt nu verandering in met de Highlife NXT-spa’s van Hot Spring. Het ontwerp aan de buitenkant is zo gedesignd dat het onweerstaanbaar aantrekt. Een echte eyecatcher in je tuin. Omdat u ook wil genieten van uw spa als u er niet inzit.

Maar dat is niet alles. Het opvallende NXT-profiel biedt tevens een uniek drijfeffect dat zorgt voor een meer gestroomlijnde spa. De creatief verzonken bodem en architecturale hoeken benadrukken de moderne look – zoals een design meubelstuk – zoals u bij geen enkele andere spa vindt.

Modellen: Grandee NXT, Envoy NXT , en Jetsetter NXT
Kuip kleuren: Alpine White, Ice Grey, Platinum, Tuscan Sun, Crème en Desert
Omkasting kleuren: Monterey Grey, Teak en Mocha
showroom

Bezoek onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs. U bent altijd welkom. Wilt u liever een persoonlijke afspraak? Bel of mail dan even...
ons gespecialiseerd team staat altijd voor u klaar met advies en goede raad.

Meer over onze showroom