Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

HOTSPRING HOTSPOT

Als u voor een spa van het merk Hot Spot kiest, gaat u voor het perfect evenwicht tussen betaalbaarheid en kwaliteit. De Hot Spot spa’s worden geproduceerd door de ervaren fabrikant van Hot Spring-spa’s, het meest verkochte spa-merk ter wereld en al bijna 4 decennia lang de marktleider. Hierdoor mag u er zeker van zijn dat uw Hot Spot spa met dezelfde passie en gedrevenheid wordt gebouwd als de Hot Spring-spa’s. Ze zijn ontworpen om u een gelijkaardige kwaliteit en een uitstekende klantervaring te bieden tegen een scherpere prijs.

Als u kiest voor Hot Spot, geniet u binnenkort met uw gezin van een betrouwbare, kwaliteitsvolle spa met speciale eigenschappen waarvan u jaren zal kunnen genieten. Door hun jarenlange ervaring met spa’s weten ze bij Hot Spot precies wat u zoekt in een spa omdat ze zelf gedreven spaliefhebbers zijn. Ze begrijpen maar al te goed hoe dagelijks quality time doorbrengen in een spa uw geest, lichaam en ziel kan verjongen. Vakmanschap en langdurige betrouwbaarheid in combinatie met dagelijks plezier tegen een fantastische prijs. De uitdrukking “waar voor uw geld” was nog nooit zo toepasselijk. Dat is Hot Spot op en top.

Modellen: Tempo, Relay, Propel, Stride, SX en TX
Kuip kleuren: Pearl, Sterling Marble, Desert en Tuscan Sun
Omkasting kleuren: Coastal Grey, Wengé en Teak

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom