Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending  
Levering binnen de 48 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

HOTSPRING LIMELIGHT

U houdt van modern en trendy? Dan is de Limelight-collectie van Hotspring zeker iets voor u. Kwaliteit en prestatie in een adembenemend strakke stijl. De schitterend vormgegeven kuip met prachtige verlichting in meerdere kleuren en krachtige jets voor een stimulerende massage nodigt uit om simpelweg achteruit te leunen en heerlijk te genieten. Relax en wees gerust. Je hebt voor het beste van het beste gekozen. Een Hot Spring-spa.

Modellen: Gleam, Pulse DL, Flair, Glow en Bolt
Kuip kleuren: Platinum, White Pearl, Sterling Marble, Tuscan Sun en Desert
Omkasting kleuren: Coastal Grey, Wengé en Teak
showroom

Wij blijven operationeel

Op onze e-showroom kan u tijdelijk terecht voor tuinmeubelen, outdoor cooking-producten en wellness die uitsluitend
in onze showroom worden vertoond. Ook onze webshop blijft 24/7 open. U kan ook bestellen via onze chat, mail of whatsapp.
Wij helpen u graag verder en rekenen geen kost aan voor verzending.

Bekijk onze e-showroom