Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

MANUTTI MOON ISLAND

De nieuwe Moon Island-collectie, ontworpen door Gerd Couckhuyt, verrast met zijn speelse concept: vier ‘eilanden’ die je rond een centrale tafel of voetenbank kan combineren. Het eenvoudige en pure design geeft je verbeelding alle ruimte: van een loungesofa tot één groot lounge-eiland. Design met een persoonlijke touch. Kleed je outdoorsetting zelf aan, met de uitgebreide collectie stoffen uit het Manutti-aanbod. Laat je verbeelding de vrije loop en ontwerp je eigen Manutti.

Designer: Gerd Couckhuyt

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom
µµ µ