Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

ROYAL BOTANIA NINIX

De NINIX collectie van Royal Botania is uitgegroeid tot een ware klassieker. Het minimalistisch ontwerp vertaald zich in een maximaal zitcomfort. Een echte eye-catcher voor elk terras.

De Ninix Lounge is een lang verwachte uitbreiding van de iconische Ninix collectie. Een modulaire lounge set verkrijgbaar met een roestvrijstaal- of een aluminium gelakt frame, een heel uitgebreide keuze aan stoffen voor de kussens en een keuze uit vier kleuren voor de batyline base. Comfort, looks, stijl en verfijning. Elke stuk uit de Ninix collectie is en waar geschenk.
showroom

Bezoek onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren.
Kom gerust eens langs. U bent altijd welkom. Wilt u liever een persoonlijke afspraak? Bel of mail dan even...
ons gespecialiseerd team staat altijd voor u klaar met advies en goede raad.

Meer over onze showroom