Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

ROYAL BOTANIA NINIX

De NINIX collectie van Royal Botania is uitgegroeid tot een ware klassieker. Het minimalistisch ontwerp vertaald zich in een maximaal zitcomfort. Een echte eye-catcher voor elk terras.

De Ninix Lounge is een lang verwachte uitbreiding van de iconische Ninix collectie. Een modulaire lounge set verkrijgbaar met een roestvrijstaal- of een aluminium gelakt frame, een heel uitgebreide keuze aan stoffen voor de kussens en een keuze uit vier kleuren voor de batyline base. Comfort, looks, stijl en verfijning. Elke stuk uit de Ninix collectie is en waar geschenk.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom
µµ µ