Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

ROYAL BOTANIA QT

Sommige fans zijn ervan overtuigd dat het QT-assortiment zijn naam dankt aan zijn leuke (cute) look. Anderen beweren dan weer dat de verschillende familieleden in deze collectie zorgen voor de nodige ‘quality time’. Elk QT-stuk is in iedere geval een oefening in het minimalisme. De profielen in roestvrij staal of gelakt aluminium, ogen ongelofelijk slank. En toch voelt u zich erg comfortabel wanneer u zich neer plaveit of achteruit leunt. Het sterke en stabiele ontwerp daagt als het ware zijn eigen lichte en elegante constructie uit. Alle stoelen en ligbedden uit het QT-gamma zijn trouwens stapelbaar. Niet verwonderlijk dat zoveel klanten van Royal Botania in de ban van hen zijn.

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom