Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

TRIBU NEUTRA

Sobere elegantie en tijdloze eenvoud…Belgisch designer/architect Vincent Van Duysen ontwierp de Neutra buitenmeubelcollectie met een uitgesproken aandacht voor detail. Het frame heeft een driehoekig profiel dat de illusie van extra dunne lijnen creëert en is volledig naadloos dankzij een speciale hogedruk techniek om aluminium te spuiten. De zitting van de stoelen is beschikbaar in Batyline met een zoom van weerbestendig kunstleer.

Designer: Vincent Van Duysen

Bezoek onze showroom in Meise

Een uitgebreid aantal mogelijkheden om buitengewoon thuis te genieten vind je terug in onze showroom in Meise. Kom gerust eens langs en laat je ondersteunen met uitstekend advies en goede raad van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom
µµ µ