Ken je een plancha al? Deze gietijzeren bakplaat op gas vindt zijn oorsprong in Spanje waar ze gebruikt wordt om vis, vlees en schaaldieren - maar ook groenten - snel en efficiënt te roosteren. Ondertussen raakt ook hier de plancha meer en meer ingeburgerd en ontdekken veel mensen de voordelen van deze nieuwe manier van outdoor cooking. Laten we ze allemaal even op een rijtje zetten voor je ze zelf ontdekt.
- Het is snel en eenvoudig. Je kan onmiddellijk aan de slag.
- Gezond want je gebruikt zeer weinig vetstoffen.
- Makkelijk te reinigen.
Er zijn geen producten die passen bij uw zoekopdracht
Alle producten bekijkenNiet gevonden wat u zocht of benieuwd naar meer?
In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij u een nog ruimer aanbod collecties en merken aan dan wat u hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat u inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.
Blijf op de hoogte.
In onze sfeervolle showroom te Meise bieden wij u een nog ruimer aanbod collecties en merken aan dan wat u hier reeds kan zien. Kom gerust eens vrijblijvend langs en laat u inspireren, informeren en adviseren door onze producten en ons gespecialiseerd team.