Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

CULTI.

Het Italiaanse merk Culti is de uitvinder van de geurparfums met stokjes. De stokjes absorberen het parfum en verspreiden dit op een gecontroleerde manier in de ruimte. Voor wie liever bij het klassieke concept blijft, zijn er de spray-flesjes. Het Culti-concept is een ‘totaalproject van de zintuigen’, want het stimuleert zowel reuk, gehoor, tast, zicht en smaak tegelijk. Over de samenstelling van de geuren is dan ook bijzonder goed nagedacht: stuk voor stuk zijn ze subtiel en verfijnd, maar toch geraffineerd, en ze brengen u gegarandeerd in hogere sferen. Kies uit onze collectie wat bij u past en maak er uw huisparfum van! Culti heeft verschillende collecties die geïnspireerd zijn op verschillende specifieke thema's. Ontdek ze hier.
  Filteren