Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Sompex

Bij Sompex krijgt u hoogwaardige LED-verlichtingstechnologie. Interactie is doorslaggevend en omdat we dit weten, houden we ook van consistentie in onze ontwerpen. Dit is precies wat het verschil maakt en waarom Sompex Lighting verandert in een collectie stralende ambassadeurs van een prachtige gloed.

Ontdek ons aanbod

Baobab

De kaarsen en huisparfums van het Belgische merk Baobab Collection zijn van een uitzonderlijke schoonheid. De adembenemende landschappen van Tanzania vormden de inspiratiebron voor dit stijlvolle Belgische merk.

Ontdek ons aanbod

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren. Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

BROMIC HEATING - DECORATIE EN SFEER

Niet zonder trots kunnen we u een nieuw merk van terrasverwarmers voorstellen. Bromic Heating. Dit Amerikaanse merk is een jonge dochteronderneming van Bromic Group die op korte termijn de wereld veroverde met uitzonderlijke kwaliteitsproducten. Deze terrasverwarmers - op gas of op elektriciteit -combineren mooi design, slimme technologie, gebruiksvriendelijkheid en een uitzonderlijk rendement. Wilt u ook de ultieme efficiëntie en toprendement van deze terrasverwarmers ervaren? Kies dan zonder twijfel voor Bromic Heating. Ze leveren 3 maal meer warmterendement dan eender welk merk op de markt. Geen wonder dat Bromic Heating het lievelingsmerk is van architecten wereldwijd.

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

  Filteren
µµ µ