Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Sompex

Bij Sompex krijgt u hoogwaardige LED-verlichtingstechnologie. Interactie is doorslaggevend en omdat we dit weten, houden we ook van consistentie in onze ontwerpen. Dit is precies wat het verschil maakt en waarom Sompex Lighting verandert in een collectie stralende ambassadeurs van een prachtige gloed.

Ontdek ons aanbod

Baobab

De kaarsen en huisparfums van het Belgische merk Baobab Collection zijn van een uitzonderlijke schoonheid. De adembenemende landschappen van Tanzania vormden de inspiratiebron voor dit stijlvolle Belgische merk.

Ontdek ons aanbod

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren. Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

BURDA - DECORATIE EN SFEER

Zin om veel langer op uw terras te genieten? Nooit meer een gezellige avond buiten onderbreken omdat het te fris wordt? Kies dan voor de infraroodverwarmers van Burda. Qua prijs/kwaliteit zijn ze niet te evenaren. Met één druk op de knop zorgt u voor heerlijke stralingswarmte. En blijf vooral zitten waar u zit. Want omdat de warmtestralers van Burda zeer compact zijn, kunnen ze makkelijk verplaatst worden. Bovendien zijn Burda infraroodverwarmers erg energiezuinig. Ze produceren enkel hoogfrequente warmtegolven die zorgen voor een doelgerichte efficiënte warmte daar waar het nodig is.

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

  Filteren
µµ µ