Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Sompex

Bij Sompex krijgt u hoogwaardige LED-verlichtingstechnologie. Interactie is doorslaggevend en omdat we dit weten, houden we ook van consistentie in onze ontwerpen. Dit is precies wat het verschil maakt en waarom Sompex Lighting verandert in een collectie stralende ambassadeurs van een prachtige gloed.

Ontdek ons aanbod

Baobab

De kaarsen en huisparfums van het Belgische merk Baobab Collection zijn van een uitzonderlijke schoonheid. De adembenemende landschappen van Tanzania vormden de inspiratiebron voor dit stijlvolle Belgische merk.

Ontdek ons aanbod

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren. Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

DEKOCANDLE - DECORATIE EN SFEER

Kaarsen zijn echte sfeerbrengers. Ze staan voor harmonie en romantiek, voor vrede en mystiek. Ze geven licht en gezelligheid en hun tijdloze charme blijft mensen altijd bekoren. Of ze nu van modern of klassiek houden. Kaarsen Dekocandle is een relatief jonge onderneming. Ze zagen het licht zo'n 10 jaar geleden en zijn in die korte tijd uitgegroeid tot marktleider in de kwaliteits handgegoten kaarsen in de Benelux. Creativiteit en originaliteit zijn hierbij hun handelsmerk. Zoekt u kaarsen die qua vorm, kleur en materiaalgebruik mooier en vernieuwender zijn dan ooit, kom dan eens kijken naar de uitzonderlijke creaties van Dekocandle. Ondertussen heeft Dekocandle zijn assortiment ook uitgebreid met andere decoratie-elementen. Ook in deze collecties vinden we de originaliteit en de creativiteit terug waarvoor het merk zo bekend staat. Ontdek alle sfeermakers van Dekocandle hier.

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

  Filteren
µµ µ