Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Sompex

Bij Sompex krijgt u hoogwaardige LED-verlichtingstechnologie. Interactie is doorslaggevend en omdat we dit weten, houden we ook van consistentie in onze ontwerpen. Dit is precies wat het verschil maakt en waarom Sompex Lighting verandert in een collectie stralende ambassadeurs van een prachtige gloed.

Ontdek ons aanbod

Baobab

De kaarsen en huisparfums van het Belgische merk Baobab Collection zijn van een uitzonderlijke schoonheid. De adembenemende landschappen van Tanzania vormden de inspiratiebron voor dit stijlvolle Belgische merk.

Ontdek ons aanbod

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren. Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

ESTER & ERIK - DECORATIE EN SFEER

In Denemarken is het aansteken van een kaars een magisch moment. Op dat ogenblik wordt er een sfeer gecreëerd die elke gelegenheid speciaal maakt. Een traditie die vooral tijdens de donkere wintermaanden het land kenmerkt. In 1987 lanceerden Ester en Erik Møller een lijn van hand gemaakte kaarsen. Door het ontwikkelen van de fijnste en meest elegante kaarsen voor een exclusief en veeleisend publiek brachten ze hulde aan deze trotse traditie. Sindsdien hebben ze hun technieken verfijnd en het concept nog verder uitgewerkt. Hun succes hebben ze ongetwijfeld te danken hebben aan de eerlijkheid en de onveranderlijke, hoge kwaliteit van de producten die ze creëren. Ze zorgen ervoor dat elke Ester & Erik kaars prachtig is aan de buitenkant en sterk aan de binnenkant.

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

  Filteren
µµ µ