Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Sompex

Bij Sompex krijgt u hoogwaardige LED-verlichtingstechnologie. Interactie is doorslaggevend en omdat we dit weten, houden we ook van consistentie in onze ontwerpen. Dit is precies wat het verschil maakt en waarom Sompex Lighting verandert in een collectie stralende ambassadeurs van een prachtige gloed.

Ontdek ons aanbod

Baobab

De kaarsen en huisparfums van het Belgische merk Baobab Collection zijn van een uitzonderlijke schoonheid. De adembenemende landschappen van Tanzania vormden de inspiratiebron voor dit stijlvolle Belgische merk.

Ontdek ons aanbod

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren. Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

GARDECO NEW DESIGN - DECORATIE EN SFEER

Voor wie zijn huis wil opfleuren met een heuse blikvanger, zijn er de speelse eendjes uit de CanArt Classics of CanArt Fashionistas collectie van Gardeco. Deze creatieve kunstobjecten zijn een ontwerp van de Vlaamse artieste Nele Serpieters en ze zorgen voor een vrolijke toets in uw interieur. Voor de CanArt Classics eendjes wordt de verf voor zandkleur, beige, oker, grijs samengesteld met natuurlijke pigmenten. De Fashionistas krijgen hippe mutsjes op in een wafeltjespatroon, of met een retro-accentje van vintage bloemen in wit, geel of fuchsia-roze. Klanten die geïnteresseerd zijn in een andere kleur kunnen ons daarvoor contacteren.

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

  Filteren
µµ µ