Al 80 Jaar advies en service
30 dagen Bedenktijd

Sompex

Bij Sompex krijgt u hoogwaardige LED-verlichtingstechnologie. Interactie is doorslaggevend en omdat we dit weten, houden we ook van consistentie in onze ontwerpen. Dit is precies wat het verschil maakt en waarom Sompex Lighting verandert in een collectie stralende ambassadeurs van een prachtige gloed.

Ontdek ons aanbod

Baobab

De kaarsen en huisparfums van het Belgische merk Baobab Collection zijn van een uitzonderlijke schoonheid. De adembenemende landschappen van Tanzania vormden de inspiratiebron voor dit stijlvolle Belgische merk.

Ontdek ons aanbod

Onze showroom

Onze showroom in Meise is uw venster op al de mogelijkheden die u heeft om uw huis in een thuis om te toveren. Kom gerust eens langs.

Meer over onze showroom

OFYR - DECORATIE EN SFEER

Ofyr onderscheidt zich in eenvoud, design en multifunctionaliteit. De ofyr vuurschaal –of ofyr barbecue in de volksmond - zorgt met zijn atypische vorm voor een nieuwe dimensie van barbecueën en heeft zich met zijn’Kamado table’ intussen ontpopt tot een geheel outdoor concept. Door zijn sociaal verbindende en kwalitatieve eigenschappen is Ofyr in een mum van tijd helemaal omarmd door koks in de wereld van Outdoor Cooking. In het steeds vernieuwende ‘Ofyr kookboek’ leer je werken met diverse ingrediënten. Jouw nieuwe Ofyr-belevenis start echter al in onze showroom waar onze experten je inleiden met tips & tricks naar jouw nieuwe outdoor cooking avontuur. Ontdek hier de ofyr classic, ofyr island en veel meer of kom langs in onze showroom voor extra advies op maat.

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

  Filteren
µµ µ