Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

DIPHANO.

Van het kleinste terras tot het grootste zonnedek, de tuinmeubels van Diphano veranderen elke ruimte in een haven van rust en ontspanning. Diphano is een jong en dynamisch merk dat moderne tuinmeubels vervaardigt. We nodigen u uit om de tijdloze en inspirerende concepten van Diphano te komen ontdekken. Ze werden ontwikkeld door een eigen designteam en daarna met de grootste zorg vervaardigd. Vakmanschap is hier het codewoord. Wilt u een gezellige lounge creëren in uw tuin? De collecties van Diphano nodigen uit om te mixen en te combineren om zo tot een persoonlijk resultaat te komen. Neem de vrijheid om met verschillende materialen en stijlen te spelen. Elk meubel van Diphano is gemaakt uit duurzame materialen en is zeer mooi afgewerkt. Gemaakt om er jaren van te genieten. Alle creaties van Diphano zijn waterbestendig, kleurvast en makkelijk te onderhouden zodat u meer tijd hebt voor datgene wat echt belangrijk is.