Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

ECOFURN.

Geïnspireerd door de prachtige natuur van Finland - de duizenden meren, de bossen die eindeloos lijken te zijn, de unieke rust - combineert EcoFurn tientallen jaren ervaring met handwerk in hout met een fris Scandinavisch design. Daarom springen de producten van Ecofurn gemakkelijk in het oog en zijn ze duurzaam en klimaatvriendelijk.Al meer dan tien jaar streeft EcoFurn ernaar ecologisch massief houten meubilair te produceren. Er zijn vier kenmerken die al onze producten verbinden - ze zijn aantrekkelijk, duurzaam, fixeerbaar en recyclebaar.
  Filteren