Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

ELIET.

Het Belgische bedrijf Eliet is een wereldspeler op het gebied van tuinmachines, gespecialiseerd in het verwerken van groenafval, gazonverzorging en –aanleg, en afvalruiming. In navolging van de bedrijfsfilosofie ontwerpen zij machines die zo eenvoudig mogelijk zijn, maar met een maximum aan bedieningscomfort en technologie, die hun geld meer dan waard zijn, met een hoge gebruiksvriendelijkheid en bedrijfszekerheid. De Eliet hakselaars zijn bekend om hun unieke esthetiek en vlotte, veilige verwerking van afval. Ze zijn uitgerust met het gepatenteerde Eliet hakbijlprincipe. De verticuteermachines werken uiterst precies en dankzij het Permanent Puntige Messen-patent verliezen de messen nooit hun grijpkracht.