Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

ENDLESS POOLS.

De Endless Pool is zo compact dat het betaalbaar is om hem het hele jaar door te verwarmen. Bovendien is het heel eenvoudig om de kwaliteit van het water te behouden. Toch geeft zijn vooraanstaande stroming u het gevoel dat het bad zo lang is als een rivier; dat u 'eindeloos' kunt zwemmen zonder ooit een keerpunt tegen te komen. Dit is het grootste zwembad dat u ooit nodig hebt. Installeer het binnen of buiten, in uw tuin of in uw kelder, in een veranda of een garage, op een binnenplaats of in een hoek. Het modulaire ontwerp maakt zwembaden van verschillende groottes mogelijk, van 2,13m x 3,66m tot 3,05m x 4,88m met een diepte tot 1,83m.Door deze flexibiliteit konden meer dan 20.000 klanten hun droom waarmaken om thuis te zwemmen in een Endless Pool. Maak uw keuze uit onze vijf opties voor de zwemstroming zodat u precies de beleving krijgt die u wenst. Elk van deze opties is volledig aanpasbaar aan iedereen in uw gezin. Aangezien wij gebruik maken van sterke vinyl bekleding in de stalen wandpanelen bent u niet beperkt tot een bepaalde vorm. U kunt uw Endless Pool de grootte en diepte geven die u wenst. De Endless Pool is een compleet systeem dat bestaat uit het zwembad, het waterverzorgingssysteem, de verwarmingsunit, een zwemmachine en retourkanalen bevat. Populaire opties zijn onder meer de bredere, langere en diepere modellen, de verwijderbare veiligheidsafdekkingen, trapjes/zitjes in het zwembad, trappen buiten het zwembad, op maat gemaakte randafwerking en randstenen, en onderwaterloopbanden.