Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

ESTER & ERIK.

In Denemarken is het aansteken van een kaars een magisch moment. Op dat ogenblik wordt er een sfeer gecreëerd die elke gelegenheid speciaal maakt. Een traditie die vooral tijdens de donkere wintermaanden het land kenmerkt. In 1987 lanceerden Ester en Erik Møller een lijn van hand gemaakte kaarsen. Door het ontwikkelen van de fijnste en meest elegante kaarsen voor een exclusief en veeleisend publiek brachten ze hulde aan deze trotse traditie. Sindsdien hebben ze hun technieken verfijnd en het concept nog verder uitgewerkt. Hun succes hebben ze ongetwijfeld te danken hebben aan de eerlijkheid en de onveranderlijke, hoge kwaliteit van de producten die ze creëren. Ze zorgen ervoor dat elke Ester & Erik kaars prachtig is aan de buitenkant en sterk aan de binnenkant.
  Filteren