Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf €75*  
Levering binnen de 72 uur  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

FIRE MAGIC.

Kent u de Fire Magic Grills al? De naam zegt het zelf: het is toveren op de barbecue. En dat is niet eens overdreven. Deze outdoor grills hebben alles om u te dienen. Fire Magic. Maak kennis met de Rolls Roys onder de barbecue's. Dus als u echt indruk wil maken op uw gasten, of u bent iemand die enkel met het beste tevreden is, kiest u beslist voor deze perfect afgewerkte barbecuetoestellen met een uitstekend rendement. Al meer dan 75 jaar bouwt Fire Magic werelds beste outdoor grills voor mensen die de hoogste kwaliteit en prestaties eisen. Hun missie? Ervoor zorgen dat u als eigenaar trots kan zijn op uw Fire Magic grill en op alles wat u erop tovert. Kom deze pareltjes van het buitenleven ontdekken bij Vanhie. Wij zijn trouwens het enige verdeelpunt van Fire Magic.