Al 75 Jaar advies en service  
30 dagen Bedenktijd  
Gratis verzending vanaf *  
Levering binnen de 48 uur  

XLBoom Floating box 20x25 zwart

XLBoom Floating box 20x25 zwart

Beschikbaarheid:  Op voorraad

€ 47,50
Met de Floating box fotokader van XLBoom krijg je een mooi 'venster effect', zeker wanneer je foto kleiner is dan de binnenkant van het frame. Deze fotokader is vervaardigd uit Cheuk hout en is volledig met de hand gemaakt. Om je foto in de kader te plaatsen hoef je enkel het balkje onderaan te verwijderen, de 2 glazen bladen er uit te schuiven, je foto tussen de 2 glazen bladen te leggen en zo terug in het frame te schuiven. Makkelijk toch? Deze kader is geschikt voor foto's met een afmeting van maximum 20x25cm. De fotokader zelf is 27cm hoog, 22cm breed en 5cm diep. Je kan de Floating box zowel staand als liggend neerzetten. Ook verkrijgbaar in hout en wit.
✓ Levering binnen de 48 uur
✓ Gratis verzending vanaf **
✓ Advies en service op nummer 1
€ 47,50
Beschrijving

Details

Tijdloos: Voor mensen die houden van een modern maar toch tijdloos design is XLBoom een voor de hand liggende keuze. Elk uniek design heeft het doel om de originele roots van tijdloos vakmanschap terug te halen.

Origineel: Bij XLBoom wordt de schoonheid van imperfectie niet onderschat. Elk object, van fotokaders tot spiegels en wijnrekken tot ball chairs, is uniek. XLBoom werkt met grote designer zoals Finn Stone, Sascha Satory en Susanne Uerlings die het XLBoom Concept vertalen naar mooie en zuivere designs.

Een ander verhaal: Bij XLBoom vertelt elk product een speciaal verhaal. Het merk kan beschreven worden als de perfecte mix van unieke kwaliteit en duurzaam vakmanschap. Het is hun missie om producten te creëren die intense emoties uitlokken, en een aangename en luxueuze sfeer brengen in elke setting.

Met de hand gemaakte, duurzame en kwalitatieve producten: Elk item wordt met de hand gemaakt wat maakt dat elk item uniek is. Doorheen het hele productieproces wordt er dan ook heel veel aandacht besteed aan de afwerking van de producten. XLBoom werkt enkel met de beste materialen en kiest er dan ook voor om hun producten te laten maken in de beste omstandigheden. In de zoektocht naar deze materialen, worden de producten van XLBoom geproduceerd in verschillende ateliers doorheen Europa. Alle producten worden gemaakt door XLBoom en uitsluitend voor XLBoom. Dit met duurzame producten voor binnen en buiten tot gevolg.

 

Extra informatie

Extra informatie

Zoeken op merk XLBoom
Collecties Floating box
Afmetingen 20 x 25 cm
Kleur Zwart
Advies nodig? Een vraag? Of graag wat meer info?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Hebt u een vraag over dit product? Of advies nodig voor u beslist te kopen? Misschien wenst u hulp bij het bestellen? Wat u ook nodig heeft, neem zeker contact op met één van onze medewerkers. We staan klaar voor u en helpen u graag verder. Mail of bel ons dus gerust. Of gebruik de chat op deze pagina. U kan natuurlijk ook langskomen in onze showroom. Ook daar staan we altijd klaar met raad en daad. Advies is immers al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Michael Vanhie | 0032 2 272 01 72

Beoordeling

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs
Kwaliteit