Conseil et service au top
30 jours de réflexion

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

ROYAL BOTANIA ALURA

Zij die dachten dat het haast onmogelijk was om een innoverende aluminium collectie uit de brengen hebben het goed mis. Het gamma van zacht afgeronde en stapelbare stoelen, relaxen en barstoelen wordt aangevuld met een ligbed met een ongeziene ergonomie. Met één enkele druk op de knop activeer je de hydraulische pomp die weggestoken zit in het frame en verlaag je de zit, verhoog je je rug en knieën terwijl je voeten naar beneden gaan. Een gepatenteerde techniek die je enkel bij dit meesterstuk terug vind en die zo een nieuwe standaard voor buiten-ergonomie zet.

De bestaande Alura collectie wordt nog groter en gevarieerder dankzij een nieuw modulair Lounge-systeem. Kies uit drie verschillende basisopstellingen (800, 1600 en 2400 mm breed) en maak er eender welke opstelling van met de modulaire rug- en armleuningen. Met amper drie basisopstellingen, twee tafelbladen en enkele armleuningen en verbindingsstukken bouwt u eender welke combinatie van lounge salons of vrijstaande stoelen. In L- of U-vorm of in een rechte lijn, met of zonder armleuningen. Helemaal uw keuze. Eens u uw opstelling ontworpen hebt, kies dan uit vijf verschillende zit- en rugkussens, beschikbaar in onze uitgebreide waaier aan kleuren. Wedden dat u exact datgene vindt wat u zoekt? Dankzij het stijlvolle, zwarte kader met een focus op strakke, elegante lijnen heeft de Alura Lounge een onderscheidende en moderne uitstraling. Een echte eyecatcher op uw terras die al uw gasten zal bekoren!

Visitez notre showroom à Meise

Venez nous rendre visite sur rendez-vous dans notre showroom de Meise pour bénéficier des conseils judicieux de notre équipe de spécialistes. Ils prendront le temps de vous guider parmi notre vaste assortiment.

Un aperçu de notre e-showroom
µµ µ