Conseil et service au top
30 jours de réflexion

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

ROYAL BOTANIA QT

Sommige fans zijn ervan overtuigd dat het QT-assortiment zijn naam dankt aan zijn leuke (cute) look. Anderen beweren dan weer dat de verschillende familieleden in deze collectie zorgen voor de nodige ‘quality time’. Elk QT-stuk is in iedere geval een oefening in het minimalisme. De profielen in roestvrij staal of gelakt aluminium, ogen ongelofelijk slank. En toch voelt u zich erg comfortabel wanneer u zich neer plaveit of achteruit leunt. Het sterke en stabiele ontwerp daagt als het ware zijn eigen lichte en elegante constructie uit. Alle stoelen en ligbedden uit het QT-gamma zijn trouwens stapelbaar. Niet verwonderlijk dat zoveel klanten van Royal Botania in de ban van hen zijn.

Visitez notre showroom à Meise

Venez nous rendre visite sur rendez-vous dans notre showroom de Meise pour bénéficier des conseils judicieux de notre équipe de spécialistes. Ils prendront le temps de vous guider parmi notre vaste assortiment.

Un aperçu de notre e-showroom
µµ µ