Conseil et service au top
30 jours de réflexion

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

TRIBU BRANCH

Het Spaanse designtrio Lievore Altherr Molina vond hun inspiratie voor de collectie Branch in de takken van een boom, vloeiend en organisch. De bedoeling was buitenmeubelen ontwerpen die helemaal opgaan in de natuur en het klimaat optimaal kunnen weerstaan. Ontwerper Manel Molina: “Met Branch willen we de emotionele band met de natuur versterken. Het gevoel van respect en fascinatie voor de natuur, een plek om van te genieten, dichtbij en ongecompliceerd.”

Achter de ranke uitstraling, schuilt een uitgekiend design voor een subliem zitcomfort en een doordachte materiaalkeuze. Het frame in gegoten aluminium wordt gecombineerd met een zit en rugleuning in kunststof versterkt met glasvezel. Beide materialen zijn licht maar stevig, makkelijk te onderhouden, recyclebaar en 100% weerbestendig. Het zitcomfort is uiterst comfortabel dankzij de anatomische veerkracht van de rug van de stoel. De collectie omvat een stapelbare sidechair en armchair, en een aantal tafels - van kleine ronde en vierkanten tafeltjes tot een grote tafel van 3 meter, en koffietafels in variërende afmetingen en hoogtes.

Designer: Lievore Altherr Molina

Visitez notre showroom à Meise

Venez nous rendre visite sur rendez-vous dans notre showroom de Meise pour bénéficier des conseils judicieux de notre équipe de spécialistes. Ils prendront le temps de vous guider parmi notre vaste assortiment.

Un aperçu de notre e-showroom
µµ µ