Conseil et service au top
30 jours de réflexion

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

TRIBU NEUTRA

Sobere elegantie en tijdloze eenvoud…Belgisch designer/architect Vincent Van Duysen ontwierp de Neutra buitenmeubelcollectie met een uitgesproken aandacht voor detail. Het frame heeft een driehoekig profiel dat de illusie van extra dunne lijnen creëert en is volledig naadloos dankzij een speciale hogedruk techniek om aluminium te spuiten. De zitting van de stoelen is beschikbaar in Batyline met een zoom van weerbestendig kunstleer.

Designer: Vincent Van Duysen

Visitez notre showroom à Meise

Venez nous rendre visite sur rendez-vous dans notre showroom de Meise pour bénéficier des conseils judicieux de notre équipe de spécialistes. Ils prendront le temps de vous guider parmi notre vaste assortiment.

Un aperçu de notre e-showroom
µµ µ