Conseil et service au top
30 jours de réflexion
Levering binnen de 72 uur

Xlboom floating box 13 x 18 coffee bean

Xlboom floating box 13 x 18 coffee bean

Disponibilité :  En stock

38,00 €
Avec le cadre photo flottant de XLBoom, vous obtenez un bel effet de fenêtre, en particulier lorsqu... lire plus
✓ Livraison dans les 72H
✓ Envoi gratuite à partir de €75
✓ Conseil et service au top
38,00 €
Description

Détails

Tijdloos: Voor mensen die houden van een modern maar toch tijdloos design is XLBoom een voor de hand liggende keuze. Elk uniek design heeft het doel om de originele roots van tijdloos vakmanschap terug te halen.

Origineel: Bij XLBoom wordt de schoonheid van imperfectie niet onderschat. Elk object, van fotokaders tot spiegels en wijnrekken tot ball chairs, is uniek. XLBoom werkt met grote designer zoals Finn Stone, Sascha Satory en Susanne Uerlings die het XLBoom Concept vertalen naar mooie en zuivere designs.

Een ander verhaal: Bij XLBoom vertelt elk product een speciaal verhaal. Het merk kan beschreven worden als de perfecte mix van unieke kwaliteit en duurzaam vakmanschap. Het is hun missie om producten te creëren die intense emoties uitlokken, en een aangename en luxueuze sfeer brengen in elke setting.

Met de hand gemaakte, duurzame en kwalitatieve producten: Elk item wordt met de hand gemaakt wat maakt dat elk item uniek is. Doorheen het hele productieproces wordt er dan ook heel veel aandacht besteed aan de afwerking van de producten. XLBoom werkt enkel met de beste materialen en kiest er dan ook voor om hun producten te laten maken in de beste omstandigheden. In de zoektocht naar deze materialen, worden de producten van XLBoom geproduceerd in verschillende ateliers doorheen Europa. Alle producten worden gemaakt door XLBoom en uitsluitend voor XLBoom. Dit met duurzame producten voor binnen en buiten tot gevolg.

Informations complémentaires

Informations complémentaires

Marque XLBoom
Sous-catégorie Cadres
Collections Prado
Couleur Noir
Dimensions H 19.5 x W 14.5 x D5

Commentaire