30 jours de réflexion  
Envoi gratuit à partir €75*  
Livraison dans les 48h  
Conseil et service au top  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

LOUNGESETS PIET BOON

Wilt u echt gaan voor het nec plus ultra? Dan kiest u zonder twijfel voor de tuinmeubelcollectie van de gerenommeerde designer Piet Boon. Qua tijdloze en pure designs is hij haast niet te overtreffen. De Piet Boon collectie bestaat uit eigentijdse - en eigenzinnige -meubelontwerpen die functionaliteit én comfort combineren met een uitzonderlijk mooi en hedendaags design. Alle ontwerpen zijn tijdloos, karaktervol en zeer duurzaam en - niet onbelangrijk voor tuinmeubelen - extreem weerbestendig. Met andere woorden: topdesign gemaakt om te gebruiken en niet alleen om naar te kijken.
showroom

Visitez notre show-room

Notre show-room de Meise est une vitrine ouverte sur toutes les possibilités pour transformer votre intérieur en une pure merveille.
N’hésitez pas à nous rendre visite. Vous préférez un rendez-vous personnalisé ? Contactez-nous par téléphone ou par e-mail.
Nos spécialistes se feront un plaisir de vous guider et de vous conseiller.

Un aperçu de notre show-room