Conseil et service au top
30 jours de réflexion

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

TUINSETS ARPER

Arper verwoordt het zo op zijn website: "Design in pursuit of the essential: intuitive environments for a complex world." En daar scharen we ons bij Vanhie helemaal achter. Arper slaagt er telkens weer in om interieurobjecten te ontwerpen die getuigen van eenvoud en tijdloze soberheid. Toch mag die eenvoud niet onderschat worden. Het Italiaanse merk legt heel wat techniek, precisie en knowhow aan de dag om de comfortabele en kwalitatieve designmeubels te ontwerpen die oplossingen bieden om uw levenskwaliteit aangenamer te maken.

Visitez notre showroom à Meise

Venez nous rendre visite sur rendez-vous dans notre showroom de Meise pour bénéficier des conseils judicieux de notre équipe de spécialistes. Ils prendront le temps de vous guider parmi notre vaste assortiment.

Un aperçu de notre e-showroom