Conseil et service au top
30 jours de réflexion

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

TUINSETS SKARGAARDEN

Voor het Zweedse Skargaarden betekent luxe tijd maken om niets te doen. En wie kan dat tegenspreken? In deze tijden van hectisch heen-en-weer geloop moeten we af en toe kunnen stilstaan. En dat is precies wat het merk ons biedt: buitenmeubels en -accessoires die het ons mogelijk maken om écht van de zeldzame momenten van nietsdoen te genieten. De eenvoudige en pure ontwerpen zijn een reflectie van de omgeving waarin ze gecreëerd worden: back to basics, maar met oog voor detail. Heel veel mooie details.

Visitez notre showroom à Meise

Venez nous rendre visite sur rendez-vous dans notre showroom de Meise pour bénéficier des conseils judicieux de notre équipe de spécialistes. Ils prendront le temps de vous guider parmi notre vaste assortiment.

Un aperçu de notre e-showroom
µµ µ