30 jours de réflexion  
Envoi gratuit à partir €75*  
Livraison dans les 48h  
Conseil et service au top  

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of advies nodig voor u beslist? Neem contact op met één van onze medewerkers. Via mail, telefoon of chat. We helpen u graag verder. Advies is al meer dan 75 jaar inbegrepen in onze service.

Contacteer ons
Private Shopping

Private shopping

Voor klanten die behoefte hebben aan meer privacy bieden wij private shopping aan. Je kunt dan buiten onze normale openingstijden de showroom bezoeken en winkelt discreet en privé. Contacteer ons voor meer informatie en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

TUINSETS SKARGAARDEN

Voor het Zweedse Skargaarden betekent luxe tijd maken om niets te doen. En wie kan dat tegenspreken? In deze tijden van hectisch heen-en-weer geloop moeten we af en toe kunnen stilstaan. En dat is precies wat het merk ons biedt: buitenmeubels en -accessoires die het ons mogelijk maken om écht van de zeldzame momenten van nietsdoen te genieten. De eenvoudige en pure ontwerpen zijn een reflectie van de omgeving waarin ze gecreëerd worden: back to basics, maar met oog voor detail. Heel veel mooie details.
showroom

Visitez notre show-room

Notre show-room de Meise est une vitrine ouverte sur toutes les possibilités pour transformer votre intérieur en une pure merveille.
N’hésitez pas à nous rendre visite. Vous préférez un rendez-vous personnalisé ? Contactez-nous par téléphone ou par e-mail.
Nos spécialistes se feront un plaisir de vous guider et de vous conseiller.

Un aperçu de notre show-room