Conseil et service au top
30 jours de réflexion
Levering binnen de 72 uur

Advies en informatie

Hebt u een vraag over dit product? Hulp bij het bestellen? Of toch nog wat advies gewenst voor je beslist? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder!. Persoonlijk advies en service van uitstekende kwaliteit zijn al meer dan 75 jaar eigen aan Vanhie.

Neem contact op

Onze showroom in Meise

Kom gerust al eens buitengewoon thuis genieten in onze showroom in Meise en laat je ondersteunen met uitstekend advies van ons gespecialiseerd team. Wij maken graag tijd voor jou!

Meer over onze showroom

BAHCO.

Het Zweedse merk Bahco ontwerpt snoeigereedschap voor de meest veeleisende gebruiker en staat bekend om zijn innovatie, kwaliteit en ergonomisch design. Bahco heeft in de loop der jaren een uiterst betrouwbare reputatie opgebouwd en hun gamma snoeigereedschap wordt geroemd om zijn efficiëntie, gebruiksgemak, hoogwaardige kwaliteit en het innovatieve design. Met deze snoeischaren met vast of wendbaar handvat snoeit u uiterst precies en werkt u als het moet de hele dag lang. De speciale bekleding van de vederlichte takken- en haagscharen garandeert bovendien een lange levensduur. Met Bahco haalt u snoeigereedschap in huis waar u jarenlang (werk)plezier van heeft.

Visitez notre showroom à Meise

Venez nous rendre visite sur rendez-vous dans notre showroom de Meise pour bénéficier des conseils judicieux de notre équipe de spécialistes. Ils prendront le temps de vous guider parmi notre vaste assortiment.

Un aperçu de notre e-showroom